Ισπανία

Το «καρφί» του Πικέ και η υπόσχεση του Νεϊμάρ (video)

Ο Ζεράρ Πικέ απάντησε σε όσους μιλούν για εύνοια της Μπαρτσελόνα και ο Νεϊμάρ δήλωσε οπαδός της ομάδας στη φιέστα στο «Καμπ Νου» για την κατάκτηση του νταμπλ.

Φιέστα με… μηνύματα ήταν η χθεσινοβραδινή της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για την κατάκτηση του νταμπλ.

Τα μέλη της ομάδας πήραν το μικρόφωνο και απευθύνθηκαν στο πλήθος, με τον Ζεράρ Πικέ να απαντά σε όσους κατηγορούν την «Μπάρτσα» για εύνοια από τη διαιτησία και τον Νεϊμάρ σε όσους λένε πως θα φύγει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Αντρές Ινιέστα: «Κερδίσαμε πολλά, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα. Μακάρι να είμαστε και του χρόνου εδώ».

Λουίς Ενρίκε: «Σας ευχαριστούμε. Λυπάμαι για τους παίκτες που δεν μπορούσαν να είναι εδώ. Ήταν μια δύσκολη κι απαιτητική σεζόν, αλλά με μια ομάδα παικτών σαν κι αυτή, τα καταφέραμε πολύ καλά».

Ζεράρ Πικέ: «Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά φτάσαμε στους στόχους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Λένε πολλοί πως κερδίζουμε επειδή οι αντίπαλοι κάποιες φορές παίζουν με δέκα παίκτες. Στον τελικό Κυπέλλου ήμασταν εμείς που παίξαμε με δέκα παίκτες και πάλι νικήσαμε».

Ντάνι Άλβες: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Τσάβι που με άφησε να χρησιμοποιήσω το νούμερό του. Θέλω να του αφιερώσω τον τίτλο. Σίγουρα κανείς δεν είναι σαν κι αυτόν για την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό το νούμερο σημαίνει αφοσίωση και πίστη στην ομάδα. Σας ευχαριστώ, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ».

Νεϊμάρ: «Ήταν μια σπουδαία και δύσκολη σεζόν. Μείναμε εκτός από το Champions League, αλλά κάναμε το παν για το νταμπλ και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και παραμένω φίλαθλος της Μπαρτσελόνα».


Celebrations for the double: Luis Enrique and... από fcbarcelona

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x