Stoiximan Super League

Το… καθήκον της η ΑΕΚ

Στην πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας ελπίζει η ΑΕΚ, η οποία πέρα από δική της νίκη επί του Πανιωνίου περιμένει & «γκέλα» του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Οι σκέψεις Χιμένεθ για την 11άδα.

Ζωντανή για την πρώτη θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας παραμένει η ΑΕΚ, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο στην τελευταία αγωνιστική του μίνι αυτού πρωταθλήματος (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παράλληλα, η «Ένωση» περιμένει γκέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ώστε να πάρει εκείνη το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Το έργο του «Δικεφάλου» δεν είναι εύκολο, αλλά όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο γνωρίζουν τη σημασία που έχει για όλους η σημερινή αναμέτρηση που έχει τα χαρακτηριστικά «τελικού».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Ντίντακ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος, με τον Μπακασέτα και τον Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάνταλος και ο Αραούχο θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x