Πορτογαλία

Το καθήκον της και περιμένει η Πόρτο, εύκολα η Σπόρτινγκ

Άνετη νίκη επί της Μπελενένσες με 3-0 πήρε η Πόρτο, ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει γκέλα της Μπενφίκα στην έδρα της Μορεϊρένσε – Εύκολα η Σπόρτινγκ, 4-0 την Μποαβίστα.

Πιο εύκολα ακόμα και από όσο δείχνει το τελικό 3-0 επικράτησε η Πόρτο της Μπελενένσε στο «Ντραγκάο» και παραμένει πάντα σε τροχιά διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Οι «δράκοι» άργησαν να παρουν μπροστά, αλλά τελικά άνοιξαν το σκορ στο 37' με σκόρερ τον Ντανίλο Περέιρα και ουσιαστικά δεν πρόλαβαν να ιδρώσουν. Στο β' μέρος η Πόρτο συνέχισε να επιτίθεται και τελικά πέτυχε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Τιγκίνιο ενώ στο 74' ο Μπραχίμι με πέναλτι έκανε το τελικό 3-0.

Πλέον, η Πόρτο το μόνο που έχει να κάνει είναι να περιμένει το ματς της Μπενφίκα εκτός έδρας με τη Μορεϊρένσε, ελπίζοντας σε «γκέλα» των «αετών».

Με νίκη συνέχισε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που είναι... δεδομένο ότι θα τερματίσει στην 3η θέση, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 της Μποαβίστα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ήταν ο Μπας Ντοστ που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 24 γκολ στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η 28η αγωνιστική

Παρασκευή 7 Απριλίου

Φεϊρένσε-Μπράγκα 0-1

Σάββατο 8 Απριλίου

Πάσος Φερέιρα-Αρούκα 1-1

Πόρτο-Μπελενένσες 3-0

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μποαβίστα 4-0

Κυριακή 9 Απριλίου

Εστορίλ-Νασιονάλ (18:00)
Ρίο Άβε-Σετουμπάλ (18:00)
Γκιμαράες-Τοντέλα (20:00)
Μορεϊρένσε-Μπενφίκα (22:15)

Δευτέρα 10 Απριλίου

Μαρίτιμο-Τσάβες (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x