Stoiximan Super League

Το κοινό σημείο Γκαρθία-Μάρκο Σίλβα

Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι παλιότεροι παίκτες του Ολυμπιακού θυμήθηκαν μετά την σημερινή προπόνηση τον Μάρκο Σίλβα. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετές μέρες, ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην μελέτη του αντιπάλου. Θέλει ο Ισπανός τεχνικός να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για την ομάδα που βρίσκει απέναντι του και γι' αυτό το λόγο φροντίζει να παρακολουθεί πολλά παιχνίδια. Το έκανε με την Λαμία και αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στους παίκτες του Ολυμπιακού, είναι ότι στην προπόνηση της Κυριακής έδειξε πολύ βίντεο στους ερυθρόλευκους, εστιάζοντας στο παιχνίδι του αντιπάλου. Η ανάλυση δηλαδή της Λαμίας, του τρόπου παιχνιδιού της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν λεπτομερής και αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει λοιπόν εδώ να σημειωθεί ότι αυτό είναι ένα κοινό στοιχείο του Όσκαρ Γκαρθία με τον Μάρκο Σίλβα, καθώς και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, επέμενε στο βίντεο σε ότι αφορούσε την ανάλυση του αντιπάλου.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι κάποιοι παλιότεροι παίκτες της ομάδας του λιμανιού, θυμήθηκαν μετά την σημερινή προπόνηση, τον Πορτογάλο τεχνικό που επέμενε στον συγκεκριμένο τομέα.

Γενικά ο Γκαρθία δίνει μεγάλη βαρύτητα στο σκάουτινγκ των αντιπάλων της ομάδας του και όπως λένε καλά ενημερωμένες “πηγές”, οι συνεργάτες του θα πηγαίνουν στο γήπεδο για να έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα του επόμενου αντίπαλου των πρωταθλητών. Στη Λεωφόρο για παράδειγμα είχε πάει ο βοηθός του Καταλανού προπονητή, ο Πουσέ, για να δει τον αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, ώστε να ενημερώσει στη συνέχεια τον Γκαρθία. Είναι ένα θέμα στο οποίο δίνει μεγάλη έμφαση ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Να λοιπόν που οι παλιότεροι παίκτες της ομάδας του λιμανιού θυμήθηκαν τον Σίλβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x