Stoiximan Super League

Το ξανασκέφτονται για Λάφερτι στη Νόριτς

Εμπόδια για την απόκτηση του Κάιλ Λάφερτι φαίνεται πως βάζει η Νόριτς, αφού ο προπονητής της ομάδας δηλώνει πως θα συζητήσουν στον σύλλογο την όποια πρόταση φτάσει για την απόκτηση του διεθνούς φορ.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πρόκριση της Βορείου Ιρλανδίας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας ήταν χωρίς αμφιβολία ο Κάιλ Λάφερτι.

Ο διεθνής επιθετικός με τα γκολ του πήρε από το χέρι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, όμως όλο αυτό το διάστημα δεν υπολογίζεται στη Νόριτς και φημολογείται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, ο προπονητής του βρετανικού συλλόγου, Άλεξ Νιλ, έσπευσε να υψώσει εμπόδια στις ορέξεις των υποψήφιων ομάδων που ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

«Στην τελική, γνώριζε το πως έχει η κατάσταση και δεν θα έπρεπε να δηλώνει έκπληκτος... Αν εγώ θεωρήσω μέχρι τον Ιανουάριο ότι θα ήταν καλύτερο να πάει κάπου αλλού, τότε θα το συζητήσω. Όλα εξαρτώνται απ' όσα θα συμβούν τους επόμενους μήνες. Μπορεί να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην ομάδα και στα πλάνα μου... Θα πρέπει να αποφασίσουμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας κι αν αξίζει να τον κρατήσουμε ή όχι...», τόνισε ο Νιλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x