Stoiximan Super League

Το ξέκοψε σε Ντίντακ και Εσπανιόλ ο Μελισσανίδης

Σκληρή στάση απέναντι στον Ντίντακ Βιλά κρατά ο Δημήτρης Μελισσανίδης που θεωρεί ανέντιμη τη στάση του απέναντι στην ΑΕΚ και ξεκαθάρισε στην Εσπανιόλ πως δεν θα τον πάρει… έτσι εύκολα.

Καμία πρόθεση «εκπτώσεων» δεν έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το αφεντικό της ΑΕΚ εξοργίστηκε με τη συμπεριφορά του Ντίντακ Βιλά απέναντι στην ομάδα θεωρώντας πως φέρθηκε ανέντιμα παρουσιάζοντας εαυτόν ως ελεύθερο στην Εσπανιόλ. Έτσι κατέστησε σαφές στον Ισπανό μπακ, αλλά και στον καταλανικό σύλλογο, πως δεν πρόκειται να φύγει με τον τρόπο και τους όρους που επιδίωκαν.

Η Εσπανιόλ μόλις αντιλήφθηκε πως ο Ντίντακ δεν είναι ελεύθερος επιδίωξε να τον πάρει με μια άλλη «φόρμουλα», προσφέροντας ποσοστά μεταπώλησης, μπόνους επίτευξης στόχων αλλά όχι… ρευστό και αυτή η πρόταση φυσικά δεν έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ, καθώς θεωρείται πως δεν αντικατοπτρίζει την αξία του παίκτη,

Το μήνυμα του «τίγρη» είναι σαφές: αν η ΑΕΚ δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, ο Ντίντακ θα παραμείνει και θα είναι… θεατής, καθώς φαίνεται πως μετά τη συμπεριφορά που επέδειξε δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ξανά με τα κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x