Stoiximan Super League

Το ξέσπασμα του Μιραλάς

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως ο Κέβιν Μιραλάς ψάχνει το πρώτο γκολ μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, θέλει το ξέσπασμα για να απελευθερωθεί ακόμα περισσότερο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είναι εμφανές πως ο Κέβιν Μιραλάς έχει ανεβάσει στροφές στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού. Τόσο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ όσο και στον αγώνα με τον Αστέρα σου έδειχνε πόσο σημαντικός είναι για την επιθετική ανάπτυξη των “ερυθρόλευκων”. Ο Βέλγος στράικερ ψάχνει το γκολ, είναι μέσα σε φάσεις, αλλά δεν έχει ακόμα καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μιραλάς ψάχνει το πρώτο γκολ, θέλει το ξέσπασμα για να απελευθερωθεί ακόμα περισσότερο.

Η αλήθεια είναι πως στην Τρίπολη έφτασε κοντά στο σκοράρισμα αλλά χρειάζεται και ρέντα. Δεν την είχε αλλά σίγουρα ο 30χρονος σέντερ φορ είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, αρχής γενομένης από το ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ. Θα ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό να μπορέσει ο Μιραλάς να πετύχει γκολ εναντίον της Ένωσης, να συνδυάσει δηλαδή το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στον Πειραιά, με ένα μεγάλο παιχνίδι.

Η εικόνα που βγάζει ο Βέλγος είναι καλή γιατί δείχνει πως κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Δείχνει ότι καταλαβαίνει πολύ καλά πως όλοι περιμένουν από αυτόν να κάνει την διαφορά. Το θέμα λοιπόν για τον Μιραλάς είναι να πετύχει το πρώτο γκολ. Το ιδανικό για τον Ολυμπιακό θα είναι να σκοράρει την Κυριακή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γκαρθία έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Μιραλάς στην Τρίπολη. Είδε ότι ο διεθνής φορ είχε ενέργεια και διάθεση στο παιχνίδι του, σε αντίθεση με αρκετούς συμπαίκτες του, που δεν “μπήκαν” στο ματς. Όπως και να χουν τα πράγματα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένοι να ξεχάσουν το ματς με τον Αστέρα και να αφοσιωθούν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γκαρθία αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

Μια εξ αυτών είναι του Οτζίτζα, καθώς ο Βέλγος μέσος έδειξε στην Τρίπολη πως είναι έτοιμος να παίξει και ο Ισπανός τεχνικός των πειραιωτών, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον έμπειρο μέσο. Ο Οτζίτζα μπορεί να προσφέρει πολλά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού και η συνύπαρξη του Βέλγου με τον Φορτούνη, μπορεί να δώσει ενέργεια και καλύτερη κυκλοφορία μπάλας στους πρωταθλητές.

Ένα θέμα που παρουσιάζει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τον Πάπε Σισέ και το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Σενεγαλέζος. Ο νεαρός στόπερ δεν ήταν καθόλου καλός στην Τρίπολη και ο Γκαρθία εξετάζει την περίπτωση χρησιμοποίησης του Μποτία στο κέντρο άμυνας. Αυτό όμως είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x