Stoiximan Super League

Το ματς με τον Παναθηναϊκό κυριάρχησε στο Δ.Σ του ΠΑΟΚ!

Το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πάνω από τρεις ώρες ήταν κλεισμένοι στα γραφεία ο Ιβάν Σαββίδης και τα υπόλοιπα στελέχη.

Περισσότερες από τρεις ώρες διήρκεσε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παρότι το βασικό θέμα ήταν η συζήτηση για υποθέσεις οργανωτικού χαρακτήρα, τελικά το βάρος έπεσε σχεδόν αποκλειστικά στο προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης και τα υπόλοιπα στελέχη κλείστηκαν για περισσότερες από τρεις ώρες στα γραφεία και συζήτησαν το πώς πρέπει να προετοιμαστεί ο ΠΑΟΚ για το κρίσιμο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ. Ο ιδιοκτήτης του «δικέφαλου του Βορρά» ζήτησε να φροντίσουν άπαντες ώστε να μην δοθεί το παραμικρό δικαίωμα. Επίσης, αποφασίστηκε να ληφθούν έξτρα μέτρα ασφαλείας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης: «Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Μια ομάδα, γιατί μόνο έτσι δεν είμαστε ευάλωτοι σε εξωτερικές επιθέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x