Ισπανία

Το μεγάλο ταλέντο της Ρεάλ, γίνεται διεθνής! (video)

Έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την εθνική του Μαρόκου είναι το νέο μεγάλο ταλέντο των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, Αχράφ Χακίμι. Δείτε εν δράσει τον 17χρόνο full-back των Μαδριλένων!

Είναι 17 ετών, παίζει σε όλη τη δεξιά πλευρά και είναι το νέο μεγάλο ταλέντο των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον Αχράφ Χακίμι, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική του Μαρόκου και ετοιμάζεται να γίνει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, στα δύο προσεχή παιχνίδια με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο νεαρός full back, ο οποίος έχει πετύχει 2 γκολ στο φετινό UEFA Youth League (η Ρεάλ βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στις 15 Απριλίου), αγωνίζεται με την ομάδα Κ-18 των «μερένγχες».

«Τον ανακάλυψα το 2010 και έκτοτε τον παρακολουθώ ανά τακτά διαστήματα. Μιλάω μαζί του και ο τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας έχει ταξιδέψει μέχρι εδώ για να τον δει από κοντά», είπε στην «Marca» ο Ράμπι Τακάσα, ο απεσταλμένος της ομοσπονδίας του Μαρόκου στην Ισπανία και ο άνθρωπος που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την πρόοδο του.

Ο Χακίμι, που αποτέλεσε αντικείμενο ερευνών από τη FIFA για τη στοιχειοθέτηση κατηγορητηρίων στην υπόθεση τιμωρίας για παραβάσεις στον κανονισμό περί μεταγραφών ανηλίκων, ζει από τα 6 του στην Ισπανία, από τα 7 του αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον περασμένο Νοέμβριο προσεγγίστηκε από την ομοσπονδία της Ισπανίας για να εκπροσωπήσει τη χώρα, όμως η απάντησή του ήταν αρνητική.

Να σημειωθεί πως το Μαρόκο θα δώσει δύο προκριματικά παιχνίδια το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Πράσινο Ακρωτήριο (26/3 εκτός, 29/3 εντός), με το οποίο ισοβαθμεί στον 6ο όμιλο.

Δείτε τον Χακίμι εν δράσει:









Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x