Europa League

Νικολακόπουλος: «Εξαρτάται από UEFA και Κικίλια»

Η UEFA συνεδριάζει και θα ανακοινώσει αν ο αγώνας της Πέμπτης θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με τις πιθανότητες υπέρ του να γίνει το ματς χωρίς κόσμο.

Εντός της ημέρας αναμένονται οριστικές αποφάσεις για το αν ο πρώτος αγώνας των «16» του Europa League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς θα διεξαχθεί με ή χωρίς κόσμο μετά και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της έξαρσης του κορωνοϊού.

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, το μεσημέρι θα υπάρξει συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της UEFA και η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από τoυς χειρισμούς που θα υπάρχουν ανάμεσα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Πάντως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα χωρίς κόσμο, μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να γίνουν χωρίς φιλάθλους όλες οι αθλητικές δραστηριότητες μέχρι και την επόμενη Κυριακή.

Σπανίως η UEFA αντιτάσσεται σε κυβερνητικές αποφάσεις για τέτοιου είδους καταστάσεις. Όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος, εξυπακούεται ότι προέχει η δημόσια υγεία, αλλά παράλληλα εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που πλήττεται από αυτό το μέτρο, καθώς είναι ο μόνος ελληνικός σύλλογος που έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x