Stoiximan Super League

Το μήνυμα παραμονής του Ομάρ και ο Ινσούα

Η απόσταση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ομάρ, αλλά και η επιθυμία του Νορβηγού για παραμονή. Τα είπε με Μαρινάκη τη Δευτέρα ο διεθνής άσος. Ινσούα για αντι-Κούτρης.

Δεν τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να μείνει ο Ομάρ.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο με τον Νορβηγό μπακ, που, πάντως, ούτε έχει υπογράψει, ούτε έχει συμφωνήσει με άλλο σύλλογο. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουροι ότι επιθυμία του 28χρονου άσου είναι η παραμονή στην ομάδα και το έκανε ξεκάθαρο και τη Δευτέρα.

Στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη, ο Ελαμπντελαουί τα είπε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, που μίλησε ιδιαιτέρως και με τους έξι αρχηγούς (Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε οι άλλοι πέντε) της ομάδας. Στην παρούσα φάση η απόσταση είναι σημαντική στο οικονομικό, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί αδύνατο να γεφυρωθεί. Ο Ολυμπιακός δίνει 700 με 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως και η συνολική διαφορά για τριετές συμβόλαιο είναι στο 1 εκατ. ευρώ. Ούτε λίγα, ούτε πάρα πολλά δηλαδή.

Κινητικότητα υπάρχει και για τα αριστερά. Η υποψηφιότητα του Ινσούα για τον Ολυμπιακό είναι σοβαρή, αλλά δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι πολύ προχωρημένο. Υπάρχουν άνθρωποι εντός του συλλόγου που τους αρέσει, αλλά σε κάποιους υπάρχει αμφιβολία για τον μπακ του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» ζυγίζουν τα δεδομένα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί για αντι-Κούτρης κι όχι για αντι-Τσιμίκας. Ο πρώτος θα μείνει εκτός μέχρι τον Αύγουστο λόγω της επέμβασης στους χιαστούς. Συνεπώς, θα χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, αλλά εκτός απ’ αυτό, μην ξεχνάμε ότι δόθηκε δανεικός στη Μαγιόρκα τον Ιανουάριο, επειδή δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Αφού είχε χάσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x