Η νέα εποχή στην Παναχαϊκή ξεκίνησε ιδανικά, με την ομάδα να επικρατεί του Παναργειακού με το «φτωχό» πλην εύκολο 1-0 και να μπαίνει με το δεξί στην Γ' Εθνική, όπου στόχος είναι η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο τεχνικός διευθυντής των κοκκινόμαυρων, Κώστας Κατσουράνης, που «τρέχει» τα πάντα στην ομάδα, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους περισσότερους από 2.500 φίλους του συλλόγου που έδωσαν βροντερό «παρών» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και να στείλει μήνυμα: «Και στις νίκες και στις ήττες μαζί για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, να κάνουμε ξανά μεγάλη την Παναχαϊκή».

Αναλυτικά η δήλωση Κατσουράνη

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κόσμο για την σημερινή δυναμική του παρουσία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Θέλω να πω στους χιλιάδες φίλους της Παναχαϊκής να έχουν πίστη στην ομάδα και να κάνουν υπομονή. Το ποδόσφαιρο ως άθλημα από τη φύση του μας έχει διδάξει ότι δεν έχει μόνο νίκες και όμορφες στιγμές όπως σήμερα, αλλά «κουβάλαει» και ήττες…

Εμείς θέλουμε τη στήριξη του και στις νίκες και στις ήττες. Δεν πρέπει κανείς να λησμονεί ότι αυτή η ομάδα δεν έχει καλά-καλά κλείσει ούτε ένα μήνα μαζί και συγκροτείται από 29 καινούργιους ποδοσφαιριστές. Αυτή η ομάδα λοιπόν χτίζεται μέρα με την ημέρα. Όπως χτίζονται όλες οι μεγάλες ομάδες. Θέλω ωστόσο να γνωρίζουν όλοι ότι δουλεύουμε με προγραμματισμό, σχέδιο και απόλυτο προσανατολισμό στο όραμα μας που δεν είναι άλλο από το να κάνουμε ξανά μεγάλη την Παναχαϊκή»
.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ