Αγγλία

Το μήνυμα του Μπέκαμ για το νέο «σόου» του Ράσφορντ! (pic)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφεύγει να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν γενικότερα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τα κατορθώματα του Μάρκους Ράσφορντ τον ανάγκασαν να σπάσει τη σιωπή του.

Σπάνια μιλάει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, πόσω μάλλον αν τον συγκρίνει κανείς με άλλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων» όπως ο Πολ Σκόουλς και παλιότερα ο Γκάρι Νέβιλ.

Οπότε, όταν αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του, συνιστά είδηση…

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας με μήνυμά του στο Instagram εξέφρασε το θαυμασμό του για τα κατορθώματα του Μάρκους Ράσφορντ και για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται με αφορμή το τέρμα που πέτυχε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και τον συνεχάρη για τη συνέπεια που δείχνει στο διάστημα που αγωνίζεται.

«Όταν ένα νέο παιδί είναι στην ομάδα που αγαπά και αγαπά το παιχνίδι που παίζει, αυτό εισπράττεις. Ο ενθουσιασμός στο πρόσωπο του Μάρκους, αφού σκόραρε εναντίον των “αιώνιων” αντιπάλων, είναι ακριβώς το πώς ένα παιδί στην ηλικία του πρέπει να είναι. Είναι αναζωογονητικό και ευχάριστο να το βλέπεις. Συγχαρητήρια στον Μάρκους για την ακόμα μια σπουδαία μέρα που είχε ακόμα μια σπουδαία μέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», αναφέρει στο μήνυμά του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x