Κύπελλο Ελλάδας

Το μήνυμα του Χιμένεθ στους παίκτες και το σχέδιο για repeat

Ανάλυση του ΠΑΟΚ από το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος περιελάμβανε η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη. Τα λόγια του Χιμένεθ στους παίκτες και τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Ανάλυση του ΠΑΟΚ μέσω βίντεο περιελάμβανε μεγάλο μέρος της προπόνησης της ΑΕΚ την Πέμπτη στα Σπάτα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε στους παίκτες του φάσεις από την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, όπου η Ένωση είχε επικρατήσει 3-0 στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να αποφύγουν τα λάθη, ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ έδωσε έμφαση και στις στημένες φάσεις.

«Είναι το ίδιο παιχνίδι, ο ίδιος αντίπαλος, αλλά... δύο ΑΕΚ. Είδατε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε, αλλά και πόσο άσχημα μπορούμε να παίξουμε. Είδατε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να βγάζουμε αποφασιστικότητα και να αποφεύγουμε τα λάθη», τους είπε θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να σταθεί τόσο στα θετικά όσο και στα αρνητικά σημεία τους σε εκείνο το ματς.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά την ενδεκάδα, με την οποία η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κάνει το repeat τα πράγματα είναι σχεδόν ξεκάθαρα. Η διάταξη πιθανότατα θα είναι 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, που θα έχει μπροστά του τους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Γκάλο (δεξιά) και Ντίντακ (αριστερά). Στον άξονα το δίδυμο των Σιμόες-Γιόχανσον δεν «σπάει» και μπροστά τους θα παίξει ο Πέτρος Μάνταλος. Στις πτέρυγες φανέλα βασικού θα πάρουν οι Πατίτο και Λάζαρος, με τον Βάργκας να διεκδικεί κι αυτός μία από τις δύο θέσεις. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Σέρχιο Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x