Stoiximan Super League

Το νέο app της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απέκτησε τη δική της σύγχρονη εφαρμογή και οι φίλοι της μπορούν να την κατεβάσουν.

Συμβατή με τη νέα εποχή, η ΠΑΕ ΑΕΚ απέκτησε μία υπερσύγχρονη εφαρμογή που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στον κόσμο της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το ανανεωμένο My AEK είναι ήδη στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ. Πρόκειται για μια εφαρμογή διαθέσιμη σε IOS και Android, που σε βάζει στον κόσμο της ΑΕΚ και σου παρέχει κάθε πληροφορία σχετικά με τη δραστηριότητα της ομάδας και της εταιρείας, την αγωνιστική δράση, τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών, αλλά και την ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την ΑΕΚ, είναι συγκεντρωμένα εδώ: όλα τα νέα της ΑΕΚ, λεπτό προς λεπτό live ενημέρωση στους αγώνες, multimedia, e-shop, αγορές εισιτηρίων on line και πολλά πολλά ακόμα.

Το νέο My AEK είναι κατασκευασμένο από την εταιρεία Lighthouse και ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητά του και την εντυπωσιακή εμφάνισή του. Με push notifications για αυτόματη ενημέρωση, με δυνατότητα για ηχητικά εφέ στα notifications και με οθόνη επιλογής από το χρήστη για τις ενημερώσεις που επιθυμεί να λαμβάνει. Yποστηρίζονται εκδόσεις για Αndroid από 4.4 μέχρι 6.1 και για iOS από 7 μέχρι 10.3.3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x