Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Στις εγκαταστάσεις της BMW Σφακιανάκης στο Μαρούσι βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής της ομάδας μας, Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να παραλάβει μια πολυτελή BMW X1 sDrive 1.8i στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της εταιρείας με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η BMW Σφακιανάκης αποτελεί επίσημο προμηθευτή της ομάδας μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και διαθέτει συγκεκριμένο αριθμό premium οχημάτων για τις μετακινήσεις μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης.

Με αφορμή την παράδοση του οχήματος, ο Γενικός Διευθυντής της BMW Σφακιανάκης κος Γαβριήλ Καλαμπάκας δήλωσε: «Επενδύουμε στην ΑΕΚ μέσω μιας premium μάρκας αναγνωρίζοντας την δυναμική της ομάδας, αλλά και το λαμπρό μέλλον της. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την BMW Σφακιανάκης για την εμπιστοσύνη και προσδοκούμε σε αμοιβαία οφέλη από τη σύνδεση και συνέργεια δυο κορυφαίων love brands»!


inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ