Stoiximan Super League

Το νέο μεγάλο σχέδιο του Ιβάν για τον ΠΑΟΚ

Έτοιμος να επενδύσει κι άλλα χρήματα στον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ο Ιβάν Σαββίδης που δείχνει ικανοποιημένος από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας.

Από το καλό στο καλύτερο δείχνει να πηγαίνει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, παρά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Europa League από τη Σάλκε.

Ο Ιβάν Σαββίδης βλέπει πως για πρώτη φορά υπάρχει πλάνο στον «Δικέφαλο του Βορρά» και τα χρήματά του πιάνουν τόπο, έχοντας σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Λούμπος Μίχελ που είναι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει διατιθέμενος να επενδύσει κι άλλα χρήματα το ερχόμενο καλοκαίρι με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε παροχές προς τους ποδοσφαιριστές.

Έτσι, ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ παρουσιάζεται έτοιμος να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για την κατασκευή ξενώνα στη Νέα Μεσημβρία, όπου θα διαμένει η ομάδα πριν από τους αγώνες ή όποτε το κρίνει ο προπονητής απαραίτητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x