Stoiximan Super League

Το νέο «τεστ» της ΑΕΚ

Την Χάποελ Ιερουσαλήμ αντιμετωπίζει σήμερα η ΑΕΚ, στο τρίτο της φιλικό προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους εν όψει της νέας σεζόν. Ποιο δίδυμο θέλει να δοκιμάσει ο Τραϊανός Δέλλας.

Μετά την ισοπαλία (1-1) και τη νίκη (2-0) επί της Κορόνα Κίλετσε, η ΑΕΚ δίνει σήμερα το τρίτο της φιλικό προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Ρέμες στην Οπαλένιτσα την Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:00, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εκείνο που επιθυμεί να δοκιμάσει ο Τραϊανός Δέλλας στη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς είναι το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, όπου σήμερα θα χρησιμοποιήσει τους Κορδέρο και Σιμόες.

Αυτό επρόκειτο να συμβεί στο προηγούμενο ματς, όμως ο Ισπανός τραυματίστηκε και έτσι πήρε παράταση μερικές ημέρες η συγκεκριμένη δοκιμή.

Από εκεί και πέρα, οι τερματοφύλακες θα αγωνιστούν ανά 30’ ο καθένας, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Σοϊλέδη και Άρθο. Στα πλάγια θα παίξουν οι Πλατέλλας και Βάργκας, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Αραβίδης με τον Τζεμπούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x