Ελλάδα

ΘΕΜΑ: Το οδυνηρό «όχι» του Κέιλορ Νάβας στον Γκέκα! (pics/video)

Δεν μπορούσε να πέσει απ' την άλλη; Τρία χρόνια πάνε από τη βραδιά που ο Κέιλορ Νάβας μάντευε σωστά στην εκτέλεση πέναλτι του Φάνη Γκέκα και σταματούσε το όνειρο της πρόκρισης στους "8" του Μουντιάλ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η εθνική Ελλάδος του Φερνάντος Σάντος, προκρίθηκε σε δεύτερη φάση του Μουντιάλ και στις καλύτερες 16 ομάδες του κόσμου.

Ο αγώνας κόντρα στην Κόστα Ρίκα διεξήχθη σαν σήμερα 29 Ιουνίου και ήταν μια μοναδική ευκαιρία να περάσουμε στα προημιτελικά του θεσμού.

Ποιος δεν θυμάται το γκολ της ισοφάρισης του Παπασταθόπουλου και τους έξαλλους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν;

inner

Το ματς φούντωσε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί πήρε ρυθμό, έπειτα από ένα 45λεπτό αναγνωστικό και κάπως αγχώδες. Εκεί λοιπόν στο 52’ ο Ρούις άνοιξε το σκορ για την Κόστα Ρίκα και τα υπόλοιπα λεπτά ήταν ψυχοβγαλτικά. Για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, εκεί όπου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προωήθηκε στην επίθεση και μετά από το σούτ του Φάνη Γκέκα, πήρε το «ριμπάουντ» και εκτέλεσε τον Κέιλορ Νάβας.



Οι δύο ομάδες θα κρατήσουν το 1-1 μέχρι και την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα για να οδηγηθούν στο μισάωρο της παράτασης.

Δυστυχώς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα Νάβας θα δείξει την κλάση του και στο 121’ θα σώσει την ομάδα του μετά από κοντινό πλασέ του Κώστα Μήτρογλου κάνοντας μεγάλη επέμβαση.

Ο αγώνας θα κριθεί στα πέναλτι, με την Κόστα Ρίκα να βγαίνει νικήτρια έναντι της Ελλάδας με 5-3, καθώς ο Νάβας μάντεψε σωστά στην εκτέλεση του Γκέκα και μας άφησε με τον καημό που θα μπορούσε να φτάσει η Εθνική μας αν είχε προκριθεί στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

inner

inner

Η διαδικασία των πέναλτι

Μπόρχες-ΕΥΣΤΟΧΟ
Μήτρογλου-ΕΥΣΤΟΧΟ
Ρουίς-ΕΥΣΤΟΧΟ
Χριστοδουλόπουλος-ΕΥΣΤΟΧΟ
Γκονσάλες-ΕΥΣΤΟΧΟ
Χολέβας-ΕΥΣΤΟΧΟ
Κάμπελ-ΕΥΣΤΟΧΟ
Γκέκας-ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ
Ουμάνια-ΕΥΣΤΟΧΟ

Δείτε εδώ τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κόστα Ρίκα (Χόρχε Λουίς Πίντο): Νάβας, Γκαμπόα (76' Ακόστα), Ντουάρτε, Γκονζάλες, Ουμάνια, Ντίαζ, Τεχέντα (66΄Κουμπέρο), Μπόργκες, Ρουίζ, Μπολάνος (83' Μπρένες), Κάμπελ.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης (78' Κατσουράνης), Καραγκούνης, Σάμαρης (58' Μήτρογλου), Σαλπιγγίδης (69΄Γκέκας), Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.

inner

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x