Stoiximan Super League

Το παίρνει πάνω της η Λίγκα για τα οφειλόμενα της Nova

Επαφές με τη διοίκηση της Nova θα έχουν άμεσα οι ιθύνοντες της Λίγκας για τα οφειλόμενα και ενώ ο Παναθηναϊκός απειλεί ότι δεν θα επιτρέψει την είσοδο του καναλιού στη Λεωφόρο την Κυριακή.

Αναλαμβάνει δράση για τα οφειλόμενα της Nova η Super League, ύστερα και από το εξώδικο που απέστειλε ο Παναθηναϊκός τη Δευτέρα, μέσω του οποίου απειλεί ότι δεν θα επιτρέψει την είσοδο του συνδρομητικού καναλιού στη Λεωφόρο την Κυριακή ώστε να καλύψει το ματς με τον Λεβαδειακό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η ΑΕΚ, εφόσον δεν παρατηρηθεί κινητικότητα με στόχο να τα βρουν οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», το επόμενο διήμερο οι ιθύνοντες της Super League (και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της, Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης, θα έχουν επαφές με τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού. Στόχος είναι να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση και να καταλήξουν σε σχέδιο πληρωμών των ΠΑΕ μέχρι το τέλος της περιόδου ώστε να ξέρουν οι σύλλογοι πότε πρόκειται να πάρουν τα χρήματά τους.

Το σχέδιο αυτό θα τεθεί προς έγκριση στο ΔΣ του συνεταιρισμού που θα συνεδριάσει την Παρασκευή. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι η Nova δεν θα καταβάλλει τα οφειλόμενα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο Παναθηναϊκός είτε θα κλείσει την πόρτα στο συνδρομητικό κανάλι την Κυριακή ή θα κάνει υπομονή λίγες ημέρες ακόμα και μένει να φανεί το πώς θα κινηθεί στο προσεχές Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη Σούπερ Λίγκα με αφορμή την κατάσταση στον συνεταιρισμό: «Όπως είδατε στην ανακοίνωση, εμείς θα αποσύρουμε τον εκπρόσωπό μας. Δεν θα συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, ούτε στις γενικές συνελεύσεις. Γιατί αν ένας χώρος δεν σε σέβεται, δεν έχεις λόγο να συμμετέχεις. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να χάνει ψηφοφορίες με 15-1. Και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε σε αυτόν τον χώρο; Όταν δεν σε σέβονται, θα τους σεβαστείς εσύ; Για ποιο λόγο; Μέχρι νεωτέρας θα ισχύσει αυτό, όπως λένε και στον στρατό».

Ωστόσο, αν συνεχίσει να τηρεί τη συγκεκριμένη στάση για τη Nova ο Παναθηναϊκός, υπάρχει και ένας κίνδυνος. Σύμφωνα με το άρθρο 29, παράγραφος 2α αναφέρεται ότι σε περίπτωση απαγόρευσης εισόδου των ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων στο γήπεδο, η ποινή «για νομικά πρόσωπα (ομάδες) είναι αποκλεισμός τριών αγωνιστικών ημερών πρωταθλήματος και Κυπέλλου και χρηματική ποινή από 50.000 ευρώ μέχρι 80.000 ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x