Stoiximan Super League

Το «παλάτι» του… Αστέρα (pics)

Στον Άρνεμ της Ολλανδίας θα «χτιστεί» ο Αστέρας Τρίπολης της επόμενης σεζόν. Δείτε φωτογραφίες απ’ το… παλάτι που θα φιλοξενήσει τους Αρκάδες και τις ημερομηνίες της προετοιμασίας.

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης έχουν το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Την Κυριακή, έξι μέρες μετά, οι Αρκάδες θα ταξιδέψουν με τελικό προορισμό την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα την περιοχή του Άρνεμ.

Το προπονητικό κέντρο «BILDERBERG CHATEAU HOLTMUHLE» -απέχει μία ώρα από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ (Dusseldorf)- θα φιλοξενήσει την αποστολή της ομάδας μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου και θα αποτελέσει το μέρος όπου θα «χτιστεί» ο Αστέρας της επόμενης σεζόν, που θα 'χει και ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεδομένου ότι θα παίξει σίγουρα στους ομίλους του Europa League.

Ποιο είναι το BILDEBERG CHATEAU HOLTMUHLE

Το Chateau Holtmuhle είναι ένα μοναδικό ιστορικό κάστρο που η κατασκευή του χρονολογείται στο Μεσαίωνα. Το ήσυχο περιβάλλον, εξασφαλίζει τις απαραίτητες συνθήκες που απαιτούνται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Το προπονητικό κέντρο διαθέτει 66 όμορφα και άνετα δωμάτια, τα οποία προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το προπονητικό κέντρο διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου, πισίνα, σάουνα, χαμάμ και γυμναστήριο.

Δείτε φωτογραφίες όπως τις δημοσιεύει η ΠΑΕ

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x