Stoiximan Super League

Το παλεύει για Ίσακ ο Παναθηναϊκός

Σε σκληρές διαπραγματεύσεις με τη Ράντερς για τον Μίκαελ Ίσακ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει και εναλλακτική λύση για σέντερ φορ. «Φως» από… Παλέρμο για Ιμπάρμπο, στην αναμονή ο Μασούντ.

Μέχρι την επόμενη Τρίτη υπάρχει διορία για μεταγραφές και ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπροστά για την πραγματοποίηση τουλάχιστον μίας κίνησης.

Αναγκαιότητα (ειδικά μετά το χθεσινό μυϊκό τραυματισμό του Σεμπαστιάν Λέτο που σήμερα θα διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι, όπως και του Νίκλας Χουλτ) αποτελεί για τους «πράσινους» η απόκτηση επιθετικού. Η πρώτη τους επιλογή είναι ο Μίκαελ Ίσακ και οι διαπραγματεύσεις με τη Ράντερς είναι πυρετώδεις. Οι Δανοί αξίωσαν αρχικά 500.000 ευρώ, ποσό που δεν πρόκειται να πάρουν για τον 24χρονο φορ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με την άλλη πλευρά και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της σε λογικά επίπεδα για να ολοκληρωθεί το deal. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, υπάρχει και μια εναλλακτική λύση, επίσης από το εξωτερικό, για τη θέση του σέντερ φορ.

Πάντα στην ατζέντα του «τριφυλλιού» υπάρχει και η απόκτηση εξτρέμ, με τον Ράιαν Μέντες της Λιλ να αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ο 27χρονος ακραίος από το Πράσινο Ακρωτήρι (αλλά με γαλλικό διαβατήριο) μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και εκτιμάται πως με ένα όχι ιδιαίτερα υψηλό αντίτιμο μπορεί να αποκτηθεί από τώρα. Το θέμα αυτό έχει περάσει, πάντως, σε δεύτερη μοίρα για να ολοκληρωθεί πρώτα η απόκτηση του επιθετικού.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Σοτζέι Μασούντ παραμένει πάντα ανοιχτή, αλλά άμεσα εξαρτώμενη από την αποδέσμευση του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Φημολογείται έντονα πως η Παλέρμο συμφώνησε με την Κάλιαρι για να πάρει δανεικό τον Κολομβιανό φορ, ωστόσο θα πρέπει να συναινέσει και ο ίδιος. Εφόσον λυθεί το συμβόλαιο του Ιμπάρμπο, οι «πράσινοι» αναμένεται να στραφούν στον Ιρανό μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x