Stoiximan Super League

Το «παλεύει» για Κέρκυρα ο Ανιέτε

Ο Αντόνιο Ανιέτε ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, μπαίνει ολοένα και περισσότερο στο πρόγραμμα της προπόνησης και υπάρχουν ελπίδες να προλάβει το εντός έδρας ματς του Απόλλωνα με την Κέρκυρα.

«Τρέχει» για Κέρκυρα ο Ανιέτε!

Ο Ισπανός επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης έχει ξεπεράσει την θλάση που είχε υποστεί και έχει αρχίσει να μπαίνει ολοένα και σε μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των προπονήσεων.

Ο έμπειρος φορ ανεβάζει ρυθμούς, δεν έχει ενοχλήσεις ωστόσο οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποια υποτροπή. Εφόσον, πάντως, ο Ανιέτε προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες ημέρες, θα βρεθεί πιθανότατα στην αποστολή για το εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα, ο Ζόραν Βούλιτς δεν έχει κατασταλάξει ακόμη όπως είναι λογικό στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα. Ωστόσο, φαίνεται πως θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Κύργιας μοιάζει πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός, ενώ ο Παπάζογλου θα είναι ξανά στα χαφ.

Στα εξτρέμ διεκδικεί μια θέση και ο Μάατσι, με τους Μάατσεν-Αλμπάνη να έχουν το προβάδισμα, ενώ φορ όλα δείχνουν πως θα είναι για ακόμη μια φορά ο Καστιγέχος καθώς ο Κιταμπάλα δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x