Stoiximan Super League

Το παλεύουν Μακ-Κλάους

Οι πόνοι δεν έχουν… εγκαταλείψει τον Μακ και Αθανασιάδη, αλλά στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ προέκυψαν ενθαρρυντικά σημάδια ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο.

Τα προβλήματα παραμένουν στον ΠΑΟΚ, ενώ απομένουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα play off της Super League, με Ατρόμητο εντός και Αστέρα εκτός. Πάντως, στη σημερινή προπόνηση υπήρξαν κάποια θετικά νέα.

Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης και ο Ρόμπερτ Μακ, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την περασμένη Τετάρτη έχουν ακόμη ενοχλήσεις στη μέση. Ωστόσο, κατάφεραν να βγάλουν μέρος του προγράμματος και κάνουν… αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς (3/6, 20:30) με τους Περιστεριώτες για την πέμπτη αγωνιστική.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Κυριάκος Σαββίδης που αποχώρησαν με προβλήματα χθες από τη Λεωφόρο έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο και αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή τους μεθαύριο.

Η προπόνηση της Δευτέρας έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στη Λεωφόρο έκαναν αποκατάσταση κι αποθεραπεία. Το κανονικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 14 (9-0)
2. Αστέρας Τρίπολης 6 (1-4)
3. ΠΑΟΚ 4 (1-4)
4. Ατρόμητος 2 (1-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x