Γενικά

Το πανέμορφο γκολ του Ραμίρες στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας

Ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ πέτυχε ο Ραμίρες στον αγώνα Γκάμπα Οσάκα – Τσιανγκσού Σουνίνγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, το οποίο, μάλιστα, έκρινε τον αγώνα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ραμίρες δεν ήταν γνωστός για τα γκολ που σκόραρε, αλλά όταν έβαζε κάποιο γκολ φρόντιζε να ήταν ωραίο. Αυτό έκανε και κόντρα στην Γκάμπα Οσάκα στις 15 Μαρτίου, δίνοντας στην Τσιανγκσού Σουνίνγκ την νίκη με 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.

Στο 39', πήρε την μπάλα, έπαιξε το ένα-δύο με τον Ζι Τσιάνγκ και σκόραρε με το αριστερό ένα πανέμορφο γκολ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ ανέφερε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα ένα ακόμη σημαντικό γκολ! Ευχαριστώ τον Θεό!».

Δείτε το βίντεο:

Parabens a todos pela luta e dedicacao! Obrigado por mais essa bencao, Deus! Very happy to have scored another important goal! Thanks God! ??????#jiangsu1x0GambaOsaka #afcchampionsleague #blessed??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rami7oficial (@rami7oficial) στις



Η ομάδα του Ραμίρες βρίσκεται στην πρώτη θέση του όγδοου ομίλου, έχοντας το απόλυτο των νικών στης τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x