Stoiximan Super League

Το πανό που άναψε «φωτιές» στο Περιστέρι (pics)

Ένα πανό κατά προέδρων, παικτών και διαιτητών έγινε η αιτία να ανάψουν τα αίματα στο ματς του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο. Δύο διακοπές στο παιχνίδι. Στα χέρια πιάστηκε ο Γιώργος Σπανός με οπαδούς.

Ένταση προκλήθηκε στο Περιστέρι, με αφορμή ένα πανό που ανάρτησε μερίδα οπαδών του Ατρόμητου στην εξέδρα, στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Το ματς διεκόπη για πρώτη φορά λίγο μετά τη σέντρα, με τον διαιτητή Ζαχαριάδη να ζητάει να κατέβει το εν λόγω πανό προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι.

inner

Μετά από παρέμβαση του Γιώργου Σπανού, ο οποίος πήγε προς το μέρος των οργανωμένων οπαδών, αλλά και συστάσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα, το πανό κατέβηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε, έπειτα από 5λεπτη διακοπή.

Η δεύτερη διακοπή, όμως, προκάλεσε μεγαλύτερη ένταση. Στο 67' το πανό ανέβηκε ξανά, αυτή τη φορά όμως συνοδεία καπνογόνων και κροτίδων.

inner

Το διαιτητικό τρίο αποχώρησε απ' τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας διορία πέντε λεπτών να κατέβει το πανό, για να συνεχιστεί το ματς.

Και πάλι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πλησίασε στο μέρος των οπαδών, όμως αυτή τη φορά δημιουργήθηκε ένταση, που είχε ως αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με κάποιους απ' αυτούς, με το περιστατικό να λήγει με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x