Stoiximan Super League

Το παράδειγμα του Μανόλο για την ΑΕΚ

Να κάνουν κατάθεση ψυχής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κάλεσε τους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ χρησιμοποιώντας ένα βιωματικό παράδειγμα. Δύσκολα Γκάλο και Τσιγκρίνσκι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει καλά πως τα ντέρμπι κερδίζοντας πρωτίστως από το πάθος. Κι από αυτό θέλει να ξεχειλίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός στη χθεσινή του ομιλία στη διάρκεια του γεύματος στα Σπάτα έδωσε το παράδειγμα μέσω των δικών του βιωμάτων.

«Έχω παίξει 400 ματς στην καριέρα μου, σε άλλα έπαιξα καλά, σε άλλα όχι, σε άλλα κέρδισα, σε άλλα έχασα. Και από τα 400 όμως έφυγα από το γήπεδο ξέροντας ότι είχα κάνει τα πάντα. Αυτό σας ζητάω να κάνετε από εδώ και πέρα. Να δίνετε ό,τι έχετε και δεν έχετε για την ΑΕΚ και τον κόσμο της», είπε ο Χιμένεθ που «άγγιξε» τον κόσμο.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Ουκρανός στόπερ προπονείται μεν κανονικά, αλλά μετά από τόσο μεγάλη απραξία είναι απίθανο να παίξει, τουλάχιστον βασικός, σε ένα ντέρμπι. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ συνεχίζει θεραπεία έχοντας αμυδρές ελπίδες να υποχωρήσει το αιμάτωμα στο δάχτυλο του ποδιού του ώστε να αγωνιστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x