Ιταλία

Το παραδέχθηκε ο μάνατζερ του Πιάνιτς: «Η Γιουβέντους ενεργοποίησε την ρήτρα»!

Με τη φανέλα της Γιουβέντους θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Μίραλεμ Πιάνιτς, καθώς εκπρόσωπος του Βόσνιου μεσοεπιθετικού επιβεβαίωσε πως η «Γηραιά Κυρία» ενεργοποίησε την ρήτρα αποδέσμευσής του!

Παίκτης της Γιουβέντους πρέπει να θεωρείται ο Μίραλεμ Πιάνιτς!

Ο εκ των εκπροσώπων του Βόσνιου επιθετικού χαφ, επιβεβαίωσε... μέχρι κεραίας τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, αποκαλύπτοντας πως η μεταγραφή του στην Γιουβέντους θα ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών.

«Η Γιουβέντους έχει ενεργοποιήσει την ρήτρα των 38 εκατ. ευρώ και περιμένουμε πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», είπε ο Αντίς Τζουνούζοβιτς μιλώντας στην βοσνιακή ιστοσελίδα «N1».

«Ενδιαφέρθηκαν για αυτόν πολλές ομάδες, όπως η Παρί, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα, όμως η Γιουβέντους κινήθηκε πιο γρήγορα και έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις της. Οι υπογραφές και η παρουσίαση αναμένεται να γίνουν μέσα στην ερχόμενη βδομάδα», πρόσθεσε.

Ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην «αιώνια πόλη» από το 2011, το συμβόλαιό του εκπνέει το 2018, ενώ φέτος ήταν ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχοντας 12 γκολ και 13 ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x