Euro 2024

Το πιο γρήγορο «πιστόλι» στο ντεμπούτο του ο Γούντμπερν (vid)

Ο… ευλογημένος, Μπεν Γούντμπερν, έζησε μαγική νύχτα στην πρώτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα Ανδρών της Ουαλίας, αφού πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ σε ντεμπούτο ποδοσφαιριστή για τους «δράκους».

Ο... ευλογημένος, Μπεν Γούντμπερν, έζησε μαγική νύχτα στο Κάρντιφ στην πρώτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα Ανδρών της Ουαλίας, αφού με τη φούρια του για να βοηθήσει, πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ σε ντεμπούτο ποδοσφαιριστή για τους «δράκους».

Ο νεαρός χαφ της Λίβερπουλ, έπειτα από το ιστορικό επίτευγμα του νεότερου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, έκανε μαγική την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Ουαλίας, σε επίπεδο ανδρών.

Ήταν εκείνη η στιγμή που τον εμπιστεύθηκε ο Κρις Κόουλμαν στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αυστρία στο Κάρντιφ και ο Γούντμπερν έγινε από τους ποδοσφαιριστές που καταφέρνουν να μετουσιώσουν στον υπόλυτο βαθμό τα λόγια του προπονητή τους, όταν εκείνος τους λέει να... φάνε τον αντίπαλο μόλις μπουν στο ματς.

Πέρασε με αλλαγή στη θέση του Λόρενς στο 69ο λεπτό και στο 74' χρίστηκε σκόρερ με δυνατό δεξί σουτ για το τελικό 1-0 που διατηρεί τους «δράκους» σε τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ 2018.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x