Stoiximan Super League

Το πλάνο για τα χρέη

Να κλείσει άμεσα η υπόθεση της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης και το επιτελείο του συλλόγου έχει ήδη σχεδιάσει τις επόμενες του κινήσεις.

Τα επόμενα τους βήματα ώστε να «καθαρίσουν» από τα χρέη προς Δημόσιο ετοιμάζονται να κάνουν στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κλείσει άμεσα η υπόθεση.

Το σημαντικότερο έγινε -όχι από τον «Δικέφαλο του Βορρά»- με την ψήφιση της σχετικής ρύθμισης των 100 δόσεων και τώρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνουν τις επόμενες κινήσεις που αφορούν γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Θέλουν να «τρέξουν» άμεσα το πλάνο για την αποπληρωμή, αν και δεν υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα. Ο λόγος είναι πως δεν έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν στον ΠΑΟΚ να προχωρήσουν την υπόθεση μέσω της Εφορίας. Ωστόσο, το νομικό τμήμα και το επιτελείο των φοροτεχνικών είναι έτοιμο να εφαρμόσει το τα όσα έχει σχεδιάσει και να κάνει άμεσα χρήση της ρύθμισης,.

Αποφασίστηκε ο τρόπος με τον οποίον θα εισρεύσει στα ταμεία του συλλόγου το απαραίτητο ποσό για να σβηστεί το χρέος (10,4 εκατομμύρια ευρώ) και επιλέχθηκε μέθοδος που θεωρείται ότι δεν θα είναι χρονοβόρα, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να αποσυρθεί δικαστικά η ΠΑΕ από τις 43 υποθέσεις που εκκρεμούν και αυτό ήταν γνωστό πριν καν γίνει η ρύθμιση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x