Stoiximan Super League

Το πλάνο Παναθηναϊκού για Βλαχοδήμο

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπενφίκα για παραχώρηση του Βλαχοδήμου τον Ιανουάριο. Πώς σκοπεύουν να χειριστούν το θέμα οι πράσινοι εν όψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Παρά τη φημολογία που κυκλοφόρησε, η Μπενφίκα δεν έχει «κλεισμένο» τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο εν όψει Γενάρη.

Τα όσα συνέβησαν λίγο πριν κλείσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος είναι πάνω-κάτω γνωστά. Παραλίγο να υπάρξει deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους «αετούς» για παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα (που δεν θα άλλαζε ποδοσφαιρική στέγη για έναν χρόνο) και παράλληλα απόκτηση του Όλα Τζον από το «τριφύλλι». Τελικά, δεν σφραγίστηκε η συμφωνία.

Εν όψει Ιανουαρίου δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Αν επανέλθει η Μπενφίκα ή άλλη ομάδα με πρόταση άνω των 2,5 εκατ. ευρώ (τώρα έγινε συζήτηση για 2,2 εκατ. συν τον 25χρονο εξτρέμ), είτε ο Παναθηναϊκός θα επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτης έως το 2020, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» για να τον κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και να συζητηθεί τότε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα.

Το θέμα του Βλαχοδήμου, αλλά και του συμβολαίου των Ροδρίγο Μολέδο και Ρίμπν Λουντ θα απασχολήσουν ξανά μετά το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x