Κύπελλο Ελλάδας

Το πλάνο Σίλβα για την Τούμπα

Έτσι θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία του για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στον “δικέφαλο” του Βορρά.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι Καπίνο, δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί, στόπερ ο Σιόβας με τον Μποτία (αν κι υπάρχουν πιθανότητες και για τον Ντα Κόστα) ενώ στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής των “ερυθρόλευκων” θα είναι ο Σαλίνο, καθώς ο Μαζουάκου έμεινε εκτός αποστολής.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς (σαν αμυντικό χαφ) και δίπλα του θα παίξει ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Φορτούνης, απ' τον οποίο περιμένουν πολλά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού οι “ερυθρόλευκοι”. Ο Νταβίντ Φουστέρ φαίνεται να κερδίζει θέση βασικού μετά την καλή του εμφάνιση στον αγώνα με τη Βέροια και ο Ισπανός αναμένεται να παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στην άλλη πλευρά θα είναι πιθανότατα ο Σεμπά ενώ σέντερ φορ θ' αγωνιστεί ο Ιντέγε.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς Ντουρμάζ, Πάρντο, Μαζουάκου και Ζντίελαρ είναι νοκ όαυτ λόγω τραυματισμών.

Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x