Stoiximan Super League

Το πλάνο του Μπέντο για Λεβαδειακό

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στον sport-fm.gr για τις σκέψεις του Πάολο Μπέντο ενόψει του ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με την προπόνηση του Σαββάτου την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό στο “Καραϊσκάκη” και για τους “ερυθρόλευκους” υπάρχουν δύο ζητούμενα για τον αυριανό αγώνα. Από τη μία η κατάκτηση των τριών πόντων και από την άλλη μια καλή εμφάνιση. Είναι περιττό βέβαια να επισημάνει κάποιος ότι στο μεγάλο λιμάνι δε θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο δεύτερης συνεχόμενης εντός έδρας γκέλας, μετά το 0-0 με την Κέρκυρα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού δε φανέρωσε τα πλάνα του, σε ότι αφορά την αρχική εντεκάδα της ομάδας του λιμανιού, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται κάποιες αλλαγές. Μία εξ αυτών έχει να κάνει με το κέντρο άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς ο Μποτία δε θα παίξει στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ (είναι τιμωρημένος) και ο Μπέντο σκέφτεται να βάλει βασικό εναντίον του Λεβαδειακού τον Βιάνα. Αυτό βέβαια για να έχει ένα ματς στα πόδια του ο νεαρός Βραζιλιάνος, πριν τον αγώνα της Πέμπτης στη Λευκωσία. Η άλλη θέση που μπορεί να υπάρξει αλλαγή έχει να κάνει με το δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού, με τον Φελίπε Πάρντο να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα και να έχει μάλιστα πολλές πιθανότητες.

Ο Μπέντο πήρε στην αποστολή τον Κολομβιανό μένοντας προφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχει καταβάλει ο παίκτης κι ενδέχεται να τον χρησιμοποιήσει απ' την αρχή στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ελιονούσι θέλει και ξεκούραση καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει και την πρώτη θέση στο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.
Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η εντεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδος στο ματς με τον Λεβαδειακό θα είναι η ακόλουθη. Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγε.

Σε ότι αφορά την απουσία των Ελαμπντελαουί και Ρέτσου, κρίθηκε φρόνιμο από τον Μπέντο να μείνουν εκτός αποστολής οι δύο παίκτες, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Τόσο ο Νορβηγός όσο και ο Έλληνας αμυντικός, θα είναι στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x