Stoiximan Super League

Το πλάνο του ΟΦΗ που χαλάει λόγω του κορωνοϊού

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν κρύβουν τον έντονο προβληματισμό τους λόγω της κατάστασης που επικρατεί εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο σχεδιασμός που είχαν κάνει για τη νέα σεζόν.

Τα πλάνα που είχαν κάνει οι ΠΑΕ έχουν πάει… περίπατο, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λόγω της κατάστασης που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού.

Ανάμεσά τους είναι και ο ΟΦΗ, που είχε… ανεβάσει στροφές ενόψει της νέας σεζόν, ενώ, ως γνωστόν, είχε εξασφαλίσει παρουσία στα playoffs της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σε γενικές γραμμές, «τρέχει» ο σχεδιασμός, αλλά σε πολύ γενικό πλαίσιο. Περιμένοντας και τις οριστικές αποφάσεις για την κατάληξη του πρωταθλήματος. Κι όχι μόνο. Ένα βασικό ζήτημα είναι το τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Παράλληλα, οι Κρητικοί είχαν κάνει το πλάνο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γιάννης Σαμαράς είχε κάνει… σαφάρι σε χώρες του εξωτερικού. Πέρασε από Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία σε ένα ταξίδι που κράτησε περίπου τρεις εβδομάδες. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ παρακολούθησε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, για τους οποίους ο σύλλογος του Ηρακλείου, δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις στην παρούσα φάση.

Επιπλέον, όχι είδε αθλητικά κέντρα, αλλά είχε κάνει τον σχεδιασμό του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είχε κλείσει προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία για τις αρχές Ιουλίου και εκεί θα έδινε 3-4 φιλικά, ενώ είχε κλείσει ένα ακόμα, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί λίγες ημέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα. Έχοντας ως δεδομένο (στην παρούσα φάση) ότι είναι σε ισχύ η τιμωρία του Παναθηναϊκού για την Ευρώπη. Όποτε, αυτήν τη στιγμή έχει ευρωπαϊκό εισιτήριο στην κατοχή του.

Παράλληλα, από την ομάδα της Κρήτης, εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι χώρες του εξωτερικού (όπως αυτές της Κεντρικής Ευρώπης) λόγω του κορωνοϊού και το αν θα μπορέσει η ομάδα να κάνει ταξίδι σε κάποια από αυτές σε περίπτωση που επιστρέψει σε αθλητική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x