Stoiximan Super League

Το πλάνο του Σίλβα

Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών φανέρωσε τα πλάνα του στην τελευταία προπόνηση.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τη σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Μάρκο Σίλβα έχει κατασταλάξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στον “δικέφαλο” του Βορρά. Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών φανέρωσε τα πλάνα του στην τελευταία προπόνηση και ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ματς με την εντεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα και στα Γιάννινα την περασμένη Κυριακή.

Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί, στόπερ οι Μποτία – Σιόβας και αριστερό μπακ ο Μαζουάκου. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς και δίπλα του θα παίξει ο Σάσα Ζντίελαρ. Ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Φορτούνης απ' τον οποίο περιμένουν πολλά οι “ερυθρόλευκοι” ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θ' αγωνιστούν ο Ντουρμάζ με τον Πάρντο και σέντερ φορ θα είναι ο Ιντέγε.

Επίθεση με τη...σέντρα

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει την ομάδα του να επιτίθεται απ' το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης για να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ και να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας. Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας του Πειραιά θέλει γρήγορη κυκλοφορία μπάλας και να είναι κοντά οι γραμμές των “ερυθρόλευκων” ώστε να μεταφέρει την πίεση στον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι Πειραιώτες ευελπιστούν πως θα πετύχουν εναντίον του “δικέφαλου” του Βορρά, την εικοστή νίκη τους σε 21 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x