Stoiximan Super League

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού για Σάντος

Ο Μάρκο Σίλβα έχει κάνει τις κινήσεις που έπρεπε με τον μάνατζερ του Αντερλάν Σάντος, ώστε ο Βραζιλιάνος να δει με «καλό μάτι» την πρόταση του Ολυμπιακού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Μάρκο Σίλβα ήθελε και πέρυσι το καλοκαίρι την απόκτηση του Αντερλάν Σάντος, από τη στιγμή, όμως, που η Βαλένθια πρότεινε στη Μπράγκα το ποσό των 9 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο ήταν δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος στόπερ θα φορούσε τη φανέλα των «νυχτερίδων».

Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, με τον Μάρκο Σίλβα να θεωρεί ότι υπάρχουν οι συνθήκες για να «μετακομίσει» ο 27χρονος στόπερ από την Ισπανία στην Ελλάδα και για αυτό επιμένει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει προσεγγίσει την υπόθεση ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού και ενδεχομένως η συγκεκριμένη φιλοσοφία να παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του ατζέντη στη μεταγραφή ενός παίκτη και πόσο λαμβάνουν υπόψιν τους οι ποδοσφαιριστές τη γνώμη του μάνατζερ τους. Ο Μάρκο Σίλβα, λοιπόν, έχει φροντίσει να κάνει πολλές συζητήσεις με τον ατζέντη του Αντερλάν Σάντος και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Το γεγονός πως ο 39χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει πολύ καλές σχέσεις με τον εκπρόσωπο του λατινοαμερικάνου κεντρικού αμυντικού φέρνει τους «ερυθρόλευκους» σε θέση ισχύος σε ότι έχει να κάνει με άλλες ομάδες που θα ήθελαν να πάρουν τον παίκτη με μορφή δανεισμού.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει αυτή τη στιγμή ένα πλεονέκτημα λόγω της εξαιρετικής σχέσης που διατηρεί ο Μάρκο Σίλβα με τον μάνατζερ του 27χρονου κεντρικού αμυντικού και ίσως για αυτό το λόγο και ο παίκτης να είναι θετικός το τελευταίο διάστημα στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδος. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Μάρκο Σίλβα είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον μάνατζερ του πρώην στόπερ της Μπράγκα και είναι ενήμερος για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σάντος.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά έκανε τις κινήσεις που έπρεπε με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, ώστε ο Αντερλάν Σάντος να δει με «καλό μάτι» την πρόταση του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x