Stoiximan Super League

Το πλεονέκτημα του Σίλβα

Δίχως πίεση προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Μάρκο Σίλβα, αφού καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας πληθώρα επιλογών σε όλες τις γραμμές.

Μετά και το χθεσινό φιλικό με τον Πανιώνιο, ο Μάρκο Σίλβα έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες που έμειναν πίσω και δεν είχαν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες.

Η χαλαρότητα του πρώτου μέρους (όταν και το σκορ ήταν 4-1) φυσικά και δεν άρεσε στον Πορτογάλο, αλλά δεν τον προβλημάτισε αφού δεν ήταν κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

Η επόμενη συγκέντρωση στο Ρέντη έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, ενώ στα μέσα της εβδομάδας θα έχουν ενσωματωθεί και όλοι οι διεθνείς.

Δεν υπάρχει ανησυχία για τον Κώστα Φορτούνη που είχε «κληρονομήσει» ενοχλήσεις στα πλευρά από ένα χτύπημα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δεν αγωνίστηκε με τη Β. Ιρλανδία.

Ενώ μένει να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Τζίμι Ντουρμάζ που έγινε αναγκαστική αλλαγή χθες στον αγώνα της Σουηδίας με το Λιχτενστάιν λόγω ενοχλήσεων στον μηρό.

Σε κάθε περίπτωση ο Μάρκο Σίλβα έχει πληθώρα επιλογών σε όλες τις γραμμές για να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει τόσο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όσο και για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα χέρια του, μιας και με την επανεκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεων, οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε ένα νέο απαιτητικό πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για ΑΕΚ

Την Παρασκευή η πειραϊκή ΠΑΕ διέθεσε περισσότερα από 3.000 εισιτήρια από τα περίπου 10.000, καθώς οι υπόλοιπες θέσεις είναι κλεισμένες από τους κατόχους διαρκείας.

Η διάθεσή των εναπομείναντων εισιτηρίων θα συνεχιστεί το Σάββατο, από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου (10:00-15:00) και μέσω internet.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x