Ισπανία

Το πόδι του Μπέιλ είναι σε καλά χέρια

Ο γιατρός που θα αναλάβει την επέμβαση του Ουαλού ποδοσφαιριστή έχει χειρουργήσει τον Γουίλσιρ ενώ συνεργάζεται με κορυφαίες σχολές χορού αλλά και το Cirque de Soleil.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον δεξί αστράγαλο.

Την αποκατάσταση του ποδιού του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αναλάβει ο Dr Τζέιμς Κάλντερ, ο οποίος σύμφωνα με την Marca, είναι ο κορυφαίος στην κατηγορία του.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Βρετανός επιστήμονας είχε χειρουργήσει –μεταξύ άλλων- τον Τζακ Γουίλσιρ, με τον ποδοσφαιριστή να τον ευχαριστεί προσωπικά μέσω Instagram.



Ο Μπέιλ θα υποβληθεί σε επέμβαση την ερχόμενη Τρίτη από τον ειδικό σε θέματα ποδιών και αστραγάλων, ο οποίος έχει αναλάβει παρόμοιες περιπτώσεις παικτών του ράγκμπι, αθλητών του στίβου ακόμα και χορευτών μπαλέτου.

Επίσης, ο Κάλντερ είναι ιατρικός σύμβουλος σε κορυφαίες σχολές χορού του Νησιού, συνεργάζεται με το διάσημο τσίρκο Cirque de Soleil για την αποφυγή τραυματισμών ενώ το 2004 είχε μεταβεί στη Σρι Λάνκα ώστε να προσφέρει εθελοντικά την βοήθειά του στα θύματα του τσουνάμι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x