Euro 2016

Αυτοί χάνουν τα προημιτελικά του EURO

Ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι εκτός μάχης λόγω τιμωριών στους προημιτελικούς και ποιοι είναι εκείνοι που βρίσκονται στο όριο. Τι ισχύει μετά τους προημιτελικούς με τις κάρτες.

Μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές θα λείψουν λόγω καρτών στα προημιτελικά που αρχίζουν από την Πέμπτη 30/6. Οι «τρικολόρ» είναι οι πιο βαριά λαβωμένοι από τις κάρτες μιας και δεν θα έχουν στην διάθεση τους δύο παίκτες στο ματς της Κυριακής 3/7 με την Ισλανδία. Ο Ν' Γκολο Καντέ και ο Αντίλ Ραμί δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ντεσάν. Τιμωρημένοι είναι ακόμα ο Τόμας Φερμάελεν για το Βέλγιο και ο Τιάγκο Μότα για την Ιταλία.

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο και είναι αρκετοί για όλες τις ομάδες που παίρνουν μέρος στα προημιτελικά. Θα πρέπει να σημειώσουμε πάντως πως αν δεν δεχτούν σε αυτή τη φάση κάρτα, εκείνες που κουβαλούν από πριν θα σβηστούν. Αυτή η τροποποίηση έχει γίνει για να μην στερούνται τη συμμετοχή τους παίκτες στον τελικό, όπου δεν θα παίξουν μόνο αν έχουν αποβληθεί στον ημιτελικό. Με τις προηγούμενες κάρτες σβησμένες, στα ημιτελικά κανείς δεν συμπληρώνει αν δεχτεί κίτρινη κάρτα.

Η πιο φορτωμένη ομάδα αν περάσει το εμπόδιο της Γερμανίας είναι η Ιταλία, αφού 11 ποδοσφαιριστές της βρίσκονται στο όριο. Πρόκειται για τους: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Ρόσι, Ντε Σίλιο, Έντερ, Ινσίνιε, Πελέ, Σιρίγκου, Ζάζα. Αντίθετα τους λιγότερους ποδοσφαιριστές στο όριο έχει η Γαλλία, με τον Ζιρού και τον Κονσιελνί να είναι στο όριο και να μην παίζουν στον ημιτελικό (εφόσον προκριθεί η Γαλλία) αν τη δεχτούν στο ματς με τους Ισλανδούς.

Η σούπερ έκπληξη της διοργάνωσης θα έχει εννέα ποδοσφαιριστές στο όριο καρτών στον αγώνα με την Γαλλία: Μπιάρνασον, Άρασον, Γκούντμουνσον, Γκούναρσον, Χάλντορσον, Σέβαρσον, Σίγκθορσον, Γκίλφι Σίγκουρτσον, Σκούλασον. Οι Γερμανοί έχουν πέντε ποδοσφαιριστές στο όριο και είναι οι Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Κεντίρα, Οζίλ.

Οι Ουαλοί έχουν στο όριο τους Ντέιβις, Ράμσεϊ, Τέιλορ, Βόουκς. Οι Βέλγοι τους Μενιέ, Φερτόνγκεν, Βίτσελ, Φελλαϊνί, Μπατσουαγί. Για την Πορτογαλία μόνο τρεις, οι Πέπε, Κουαρέσμα, Γουίλιαμ Καρβάλιο. Τέλος για την Πολωνία έξι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο: Ματσίνσκι, Πάζνταν, Γκροσίτσκι, Πέτσκο, Πίστσεκ, Γιεντρέιτσικ.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x