Europa League

Το προφίλ της Λουκέρνης

Αυτή είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Την ελβετική Λουκέρνη θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το πρωτάθλημα στην Ελβετία έχει ξεκινήσει και στην πρώτη αγωνιστική η Λουκέρνη ηττήθηκε με 2-0 από τη Νεουχάτελ Ζάμαξ, ενώ την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε 3η με 54 βαθμούς, πίσω από τη Γιανγκ Μπόις και τη Βασιλεία.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως αποκλείστηκε από την Όσιγιεκ, καθώς η νίκη με 2-1 στην Ελβετία δεν έφτανε για να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από το πρώτο παιχνίδι.

Οι Ελβετοί έχουν κρατήσει τον ίδιο κορμό καθώς απέκτησαν μόλις 2 παίκτες, τον 18χρονο τερματοφύλακα Λουάκ Ζακότ, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Νεουχάτελ Ζάμαξ, αλλά και τον Μάρκο Σάλβι, επίσης δανεικός από την Γκρασχόπερς. Παράλληλα, παραχωρήθηκε ο τερματοφύλακας Γιόνας Όμλιν στη Βασιλεία για 1εκατ. ευρώ και χάθηκαν ως ελεύθεροι ο Έκουραν Κριέζιου, που αποκτήθηκε από τη Ζυρίχη και ο Νίκολας Σίντελχελτζ που αποκτήθηκε από την Άαραου.

Σίγουρα βρίσκεται στο χέρι του Ολυμπιακού να την αποκλείσει, καθώς δεν υπάρχει κάποιο όνομα στο ρόστερ της που να τρομάζει. Το μόνο θετικό στοιχείο που έχουν οι Ελβετοί είναι ότι έχουν διατηρήσει τον βασικό κορμό τους και διαθέτουν ομοιογένεια.

Ο πιο απειλητικός παίκτης της είναι ο επιθετικός Τόμι Τζούριτς, ωστόσο ο Ολυμπιακός αν παρουσιαστεί σοβαρός δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x