Europa League

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Δείτε ένα σύντομο προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού στα play offs του Europa League.

Έξι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην κλήρωση για τα play offs του Europa League. Διαβάστε ένα σύντομο προφίλ των ομάδων:

Ελσίνκι (Φινλανδία): Η 27 φορές πρωταθλήτρια Φινλανδίας έρχεται από τα προκριματικά του Champions League. Απέκλεισε στον δεύτερο προκριματικό τη Βέντσπιλς με δύο νίκες (3-1, 1-0), αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αστάνα από το Καζακστάν (0-0, 3-4). Μεγάλο της ατού είναι πως βρίσκεται στην… 21η αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος, όπου είναι πρωτοπόρος.

Τουν (Ελβετία): Ήταν τέταρτη πέρσι στην Ελβετία. Στον πάγκο της έχει τον άλλοτε διεθνή Κιριάκο Σφόρτσα. Απέκλεισε ήδη τη Χάποελ Μπερ Σεβά (2-1, 1-1) και τη Βαντούζ (0-0, 2-2). Μετά από τρεις αγωνιστικές στην Ελβετία έχει μόλις τρεις βαθμούς.

Άστρα (Ρουμανία): Η τέταρτη ομάδα πέρσι στη Ρουμανία έχει στις τάξεις της τον Πορτογάλο άλλοτε αμυντικό της ΑΕΚ Ζεράλντο Άλβες. Αφού απέκλεισε την σκωτσέζικη Ινβερνές με νίκη εκτός έδρας (0-0, 1-0), έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τη Γουέστ Χαμ, καθώς νίκησε χθες στη Ρουμανία με 2-1 (2-2 το πρώτο ματς).

Μίντιλαντ (Δανία): Προέρχεται από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της, αλλά παρότι απέκλεισε τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ (1-0, 2-0), αποκλείστηκε από τον ΑΠΟΕΛ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League σε ένα ζευγάρι με δύο διπλά (1-2, 1-0). Μετά από τρεις αγωνιστικές είναι πρωτοπόρος στη Δανία με 3/3 νίκες.

Οντς (Νορβηγία): Ήταν τρίτη την περασμένη σεζόν στη Νορβηγία και συμμετέχει για μόλις τρίτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Έχει περάσει ήδη τρεις γύρους στο Europa League αποκλείοντας Σερίφ (3-0, 0-0), Σάμροκ Ρόβερς (2-0, 2-1) και Έλφσμποργκ χθες με νίκη 2-0, ανατρέποντας το 2-1 της Σουηδίας. Έχει ήδη παίξει 18 αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα και είναι έκτη.

Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν): Ήταν τρίτη πέρσι στο Αζερμπαϊτζάν και ήδη πέρασε τρεις γύρους στο Europa League αποκλείοντας κατά σειρά Ντιναμό Τιφλίδας (2-0, 1-2), Τσουκαρίτσκι (2-0, 0-1) και Απόλλωνα Λεμεσού, νικώντας τον χθες με 1-0 μετά το 1-1 στην Κύπρο. Ακόμη δεν έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x