Champions League

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ και Καραμπάγκ

Δείτε το προφίλ των ΑΠΟΕΛ και Καραμπάγκ, που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League εφόσον αποκλείσει τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Βατό έργο θα έχει ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League εφόσον περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό, καθώς θα βρει απέναντί τον ΑΠΟΕΛ ή την Καραμπάγκ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου απέκλεισαν στον δεύτερο προκριματικό γύρο τη Σουτιέσκα από το Μαυροβούνιο με δύο νίκες (0-1, 3-0). Η κυπριακή ομάδα ιδρύθηκε το 1926, έχει έδρα το «ΓΣΠ» της Λευκωσίας (23.000) και χρώματα το γαλάζιο και το κίτρινο. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Ιταλός Πάολο Τραμετσάνι, ενώ στο ρόστερ του υπάρχουν δύο Έλληνες, οι Σάββας Γκέντσογλου και Πραξιτέλης Βούρος. Ξεχωρίζουν επίσης ο διεθνής Εφραίμ, ο Αργεντινός Τόμας Ντε Βινσέντι, που έχει παίξει στην Ελλάδα, όπως και ο Στάθης Αλωνεύτης, αλλά και ο Άλεφ που πέρασε πέρσι από την ΑΕΚ.

Η Καραμπάγκ απέκλεισε στον πρώτο προκριματικό την αλβανική Παρτιζάνι (0-0, 2-0) και στον δεύτερο την ιρλανδική Ντάνταλκ (1-1, 3-0). Η Καραμπάγκ είναι πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν έξι σερί χρόνια. Ιδρύθηκε το 1951, έχει χρώματα το μαύρο και το άσπρο και έδρα την «Αζερσούν Αρένα» (6.000 θεατών). Προπονητής της είναι ο Αζέρος Γκούρμπαν Γκουρμπάνοφ και πιο γνωστός παίκτης της είναι ο Ισπανός μέσος Μίτσελ, που είχε περάσει πριν λίγα χρόνια από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x