Europa League

Το πρόγραμμα του ΑΕΚ- Ριέκα

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα η αποστολή της Ριέκα (12:30) και λίγες ώρες αργότερα θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό αλλά και ο τρόπος που αυτό ήρθε να άφησε γλυκιά γεύση στην ΑΕΚ, ωστόσο άπαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό της ερχόμενης Πέμπτης (22:05) με την Ριέκα στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή των Κροατών αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας (12:30) και λίγες ώρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ. Από πλευράς ΑΕΚ θα μιλήσουν στις 16:30 οι Μανόλο Χιμένεθ και Τάσος Μπακασέτας ενώ στις 18:00 θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του Ματίας Κεκ.

Στις 18:30 οι πρωταθλητές Κροατίας θα προπονηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο με τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Τέλος το μεσημέρι της Πέμπτης (11:30) οι ιθύνοντες της Ένωσης θα παραθέσουν επίσημο γεύμα στους εκπροσώπους της UEFA αλλά και της Ριέκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x