Ελλάδα

Ντάγκας στον ΣΠΟΡ FM: «Το Προοδευτική-Ιωνικός είναι ένα ντέρμπι αιωνίων σε μικρογραφία»

Ως μία μικρογραφία του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός χαρακτήρισε το ντέρμπι Προοδευτική- Ιωνικός ο Βαγγέλης Ντάγκας σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μπορεί ο αγώνας να διεξάγεται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό καταφέρνει να συγκεντρώνει πάντα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Για το λόγο αυτό ο γενικός αρχηγός των βυσσινί, Βαγγέλης Ντάγκας φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Δύο λέρες μόνο» των Νικόλα Ακτύπη και Γιώργου Μαραθιανού ,όπου μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες (16:00) στο γήπεδο της Προοδευτικής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την σημερινή αναμέτρηση Προοδευτική- Ιωνικός:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι με μεγάλες ιδιαιτερότητες. Ένα Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός σε μικρογραφία. Μακάρι όλα να πάνε καλά σήμερα. Να έρθει η αποστολή του Ιωνικού στο γήπεδο χωρίς προβλήματα και να φύγει με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν έχει συναντήσει κάποιο φίλο του στην ''απέναντι'' πλευρά:
«Αναπολούμε τα παλιά χρόνια όπου παρότι ήμασταν φίλοι μεταξύ μας, μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο και ήμασταν… άσπονδοι εχθροί. Πριν τα ντέρμπι ήμασταν στην ίδια παρέα. Σε ένα ματς βγαίνουμε από την καταπακτή για να παίξουμε το παιχνίδι, και ο κόσμος τα έχει βάλει μαζί μου. Σηκώνω το κεφάλι και βλέπω ένα κολλητό μου με τον οποίο ήμασταν και παλιοί συμπαίκτες, στην εξέδρα να με βρίζει. Μετά από 2-3 μέρες συναντηθήκαμε στην καφετέρια και ήταν σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Είναι το πάθος τέτοιο που σε ωθεί σε τέτοιες ενέργειες. Θα λείψει πολύ η παρουσία του Ιωνικού και είναι όμορφο να υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων».

Για το ντέρμπι που του έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό:
«Όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα. Από το 1996-2000 ήταν πολλά τα δύσκολα ματς. Το πιο δύσκολο ήταν μία χρονιά με τον Νίκο Αλέφαντο όπου ο Ιωνικός είχε τρομερή ομάδα και εμείς ως Προοδευτική παλεύαμε να σωθούμε. Μας περίμεναν λοιπόν στην γωνία και ήθελαν να μας κερδίσουν για να μας ''ρίξουν'' κατηγορία».


Για το αν θα υπάρξουν αγώνες με φίλους και των δύο ομάδων:
«Πρέπει να γίνει μία συνάντηση των παραγόντων και των οργανωμένων φιλάθλων και όλοι τους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Ίσως πρέπει να δοθεί η λύση από νέα άτομα που θα μπουν μέσα. Υπάρχουν πολλές φωνές μέσα από τους οργανωμένους που έχουν αυτή την άποψη. Η χαρά του ποδοσφαιριστή είναι βλέπει το γήπεδο γεμάτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x