Αγγλία

Το πρώτο «κανόνι» της Ολλανδίας υπογράφει στην Τότεναμ

Ο Βίνσεντ Γιάνσεν της Άλκμααρ ταξιδεύει σήμερα στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Τότεναμ.

Η Τότεναμ βρίσκεται μια ανάσα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον επιθετικό της Άλκμααρ, Βίνσεντ Γιάνσεν. Σύμφωνα με πληροφορίες από αγγλικά σάιτ, ο 22χρονος έκανε σήμερα το ταξίδι από την Ολλανδία με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους «πετεινούς».

Ο ταλαντούχος φορ είχε αναδειχθεί πέρυσι πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, καθώς κατάφερε να βρει 27 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, σε μια χρονιά που η ομάδα του τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ποκετίνο θα ανακοινώσει τη δεύτερη μεταγραφή της για φέτος, αφού η πρώτη κίνηση του καλοκαιριού ήταν ο Βίκτορ Γουανιάμα που ήρθε από την Σαουθάμπτον έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Αργεντινός προπονητής θέλει να ενισχύσει σημαντικά τους Λονδρέζους σε όλες τις θέσεις του γηπέδου, καθώς την νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ισχυρή θέληση του παίκτη να μετακομίσει στην Τότεναμ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επικείμενη μεταγραφή, καθώς η Άλκμααρ είχε αρνηθεί την πρόταση ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης πίεσε τους Ολλανδούς να τον αφήσουν να φύγει για να μην χάσει την ευκαιρία να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που τελικά έγινε.

Πάντως υπάρχει η πιθανότητα να αυξηθεί το τελικό ποσό της μεταγραφής και να αγγίξει τα 23 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x