Stoiximan Super League

Το ψάχνει για Βινίσιους και Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

Η απόκτηση αριστερού μπακ και κατά δεύτερο λόγο εξτρέμ έχουν περάσει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, που έχει διερευνά τις πιθανότητες για Βινίσιους και Μπαρμπόσα αντίστοιχα.

Κάτι λιγότερο από τέσσερις μέρες απέμειναν για τις μεταγραφές και η ΑΕΚ, αφού έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το κενό στη θέση του φορ, έχει στραφεί πλέον σε αριστερό μπακ και εξτρέμ, κατά σειρά προτεραιότητας.

Ο Βινίσιους είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι» και πρόκειται να έχουν άμεσα επαφή με την πλευρά του 23χρονου αριστερού μπακ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Λάτσιο. Η ΑΕΚ θέλει να συμφωνήσει με τον παίκτη από τώρα για τον Ιούλιο και εν συνεχεία να στραφεί στη Λάτσιο για να βρει μια φόρμουλα να τον πάρει από τώρα. Άλλωστε ο Βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο άσος δεν χρησιμοποιείται καθόλου φέτος από τους Ρωμαίους. Στα υπόψη, ασφαλώς, υπάρχουν και κάποιες άλλες λύσεις, με το χρόνο όμως να έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πιεστικός.

Από εκεί και πέρα, για τη θέση του εξτρέμ η ΑΕΚ έχει στα υπόψη της τον Έλντερ Μπαρμπόσα, που θέλει να επιστρέψει ωστόσο δεν είναι εύκολο. Ακόμη δεσμεύεται με υψηλό συμβόλαιο από την Αλ Γουάσλ και δεν είναι σαφές πώς και με ποιο καθεστώς μπορεί να φύγει, ενώ θα πρέπει να αποσαφηνιστεί αν ο Πορτογάλος εξτρέμ μπορεί να επιστρέψει για να παίξει στην ομάδα με την οποία είχε αγωνιστεί ήδη φέτος, πριν πωληθεί. Για τον Μπαρμπόσα κυκλοφορεί σαν σενάριο και ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x