Αγγλία

Το «ψάχνει» για την επιστροφή στη Μπαρτσελόνα ο Πέδρο

Μόλις μετά από μία σεζόν στην Τσέλσι, ο Πέδρο παραδέχθηκε πως έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα το κατά πόσο είναι εφικτή η επιστροφή του στους «μπλαουγκράνα».

Τις πιθανότητες που υπάρχουν για την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα φρόντισε να ψάξει ο Πέδρο.

Μετά από έναν χρόνο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την Τσέλσι, ο Ισπανός επιθετικός φαίνεται πως δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στους «μπλε».

Και δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να το παρατηρήσει κανείς, από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης μίλησε με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτουμέου, εξετάζοντας το πως θα μπορούσε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

«Ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στη Μπάρτσελόνα, αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο Έχω ήδη μιλήσει γι' αυτό με τον πρόεδρο όταν η Μπαρτσελόνα ήταν στον τελικό του Κυπέλλου και μιλήσαμε σε όλους τους ανθρώπους που με θέλουν εκεί», δήλωσε αρχικά στο «beIN Sports», για να συμπληρώσει:

«Είναι μπερδεμένο, αλλά πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να αποσυρθώ στη Μπάρτσελόνα. Παρόλα αυτά, ξέρω ότι είναι δύσκολο επειδή τα χρόνια περνούν και ο σύλλογος έχει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι ένας πολύ απαιτητικός σύλλογος και το να επιστρέψω είναι περίπλοκο. Δεν το απορρίπτω παρόλα αυτά».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x