Stoiximan Super League

Το… ψάχνει ο Κετσπάγια για «Καραϊσκάκη»

Δύο διαφορετικά πλάνα, αλλά και πιθανώς ένα τρίτο-έκπληξη έχει στο μυαλό του ο Τιμούρ Κετσπάγια που δεν έχει ακόμη καταλήξει για το πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Δύο και σήμερα απέμειναν για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως ακόμη δεν έχει καταλήξει στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του.

Στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε δύο διατάξεις, το κλασικό 4-2-3-1 με Σιμόες-Γιόχανσον «κόφτες» και τον μασκοφόρο Μάνταλο μπροστά τους έχοντας Πατίτο και Λάζαρο στα άκρα και τον Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και το πιο αμυντικογενές 4-3-3, με αμυντικό χαφ τον Λαμπρόπουλο, ελαφρώς πιο μπροστά του Σιμόες-Γιόχανσον και τριπλέτα τους Χριστοδουλόπουλο-Πατίτο-Μπακασέτα.

Πάντως ο Γεωργιανός προπονητής φέρεται να έχει στην άκρη του μυαλού του και ένα τρίτο, εναλλακτικό, πλάνο δράσης που προβλέπει τη χρησιμοποίηση του Μάνταλου από την αρχή, αλλά αριστερά αντί του Χριστοδουλόπουλου. Είναι προφανές πως ακόμη δεν υπάρχει απόφαση για τη διάταξη και τη σύνθεση της ΑΕΚ στο Φάληρο. Πολλά θα εξαρτηθούν από την ετοιμότητα του Μάνταλου, που θα είναι μεν στην αποστολή που θα ανακοινωθεί σήμερα αλλά είναι ακόμη αμφίβολο αν θα παίξει από την αρχή.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι η πεντάδα των μετόπισθεν που θα αποτελείται από Ανέστη, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Γκάλο και Ντίντακ, όπως και ότι δεδομένα εκτός αποστολής θα είναι οι Αλμέιδα και Βάργκας που συνεχίζουν θεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x