Stoiximan Super League

Την Πέμπτη το ραντεβού Μάρτινς-Γκιμαράες!

Για να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μάρτινς θα πρέπει πρώτα απ' όλα να λύσει το συμβόλαιο του με την Γκιμαράες. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Πέδρο Μάρτινς θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν επί της ουσίας συμφωνήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Για να υπάρξουν όμως ανακοινώσεις θα πρέπει πρώτα απ' όλα να λύσει ο Μάρτινς το συμβόλαιο του με την Γκιμαράες. Η αυριανή μέρα αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις επί του συγκεκριμένου θέματος, καθώς από την Πορτογαλία τονίζουν πως θα υπάρξει μια συνάντηση του 47χρονου προπονητή με τη διοίκηση τη Γκιμαράες.

Ο νεαρός τεχνικός εκτιμά ότι σ' αυτή τη συνάντηση θα επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη λύση της συνεργασίας τους, χωρίς η Γκιμαράες ν' αξιώνει ένα εκ. ευρώ για ν' αποδεσμεύσει τον Μάρτινς. Αυτό βέβαια είναι μια εκτίμηση της πλευράς του Μάρτινς και αν δε γίνει το ραντεβού, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα δικαιωθεί η εκτίμηση του Πορτογάλου προπονητή. Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη και αν τελικά βρεθεί η “χρυσή τομή”, τότε ο Μάρτινς θα πάρει το...πρώτο αεροπλάνο γι' Αθήνα, ώστε να έρθει στη χώρα μας και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Είναι πάντως δεδομένο πως η ομάδα του λιμανιού είδε διαμηνύσει από πολύ νωρίς στον ατζέντη του Μάρτινς, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει ένα εκ. ευρώ στην Γκιμαράες, για να λυθεί το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού. Έτσι ο Μάρτινς προσπάθησε να βρει την “άκρη” με τη διοίκηση της ομάδας του, έχοντας στο μυαλό του πως ο Ολυμπιακός θα έστρεφε αλλού το ενδιαφέρον του, αν η Γκιμαράες επέμεινε στο ποσό της ρήτρας.

Επαναλαμβάνουμε πάντως, ότι αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο του Μάρτινς με την Γκιμαράες είναι εν ισχύ και γι' αυτό το λόγο άλλωστε δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ανακοίνωση. Δεν είναι τυχαίο όμως ότι και στην Πορτογαλία θεωρούν ότι ο Μάρτινς θα έχει ένα “βελούδινο διαζύγιο” με την Γκιμαράες, με τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης να εκτιμούν πως ο 47χρονος τεχνικός είναι πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τους “ερυθρόλευκους”.

Αυτό πάντως που πρέπει να θεωρείται σίγουρο, είναι ότι η Πόρτο δεν έχει πλέον καμιά ανάμιξη με τον Πέδρο Μάρτινς κι αυτή ήταν φυσικά μια εξέλιξη που έχει παίξε καθοριστικό ρόλο στην επικείμενη συμφωνία των “ερυθρόλευκων” με τον νεαρό προπονητή.

Όλοι λοιπόν περιμένουν τις εξελίξεις της αυριανής μέρας, με την προοπτική να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις από πλευράς Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x