Stoiximan Super League

Το ρεπορτάζ του Κ. Νικολακόπουλου για Βρέντζο και μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όλο το ρεπορτάζ για τις φήμες περί αποχώρησης του Γιάννη Βρέντζου, αλλά και τα μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού.

Φήμες θέλουν τον Γιάννη Βρέντζο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Κώστας Νικολακόπουλος στο ρεπορτάζ του μέσα από τη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Όπως είπε, ο Γιάννης Βρέντζος είναι στον Ολυμπιακό και χειρίζεται όλα τα θέματα. Το ότι έφυγε δεν ισχύει γιατί είναι στα γραφεία του Ολυμπιακού καθημερινά. Ακούγεται ότι επειδή υπάρχει σε εξέλιξη μια ιστορία με τη Νότιγχαμ και είναι ο άνθρωπος απόλυτης εμπιστοσύνης του Μαρινάκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Νότιγχαμ ή και στη Νότιγχαμ.

Όσο για τα μεταγραφικά, προανήγγειλε επαφές με Βαλένθια και Μπενφίκα μέσα στην εβδομάδα για τον μεσοεπιθετικό Πάμπλο Πιάτι και τον αμυντικό Λισάντρο Λόπες αντίστοιχα.

Πρόσθεσε, δε, πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ελληνοποιήσει το ρόστερ του και προς αυτή την κατεύθυνση επιστρέφουν στην ομάδα οι Μανιάτης και Γιαννιώτας, ενώ είναι πιθανό να γίνει το ίδιο με τους Μπέρτο και Γούτα.

Τέλος, σχετικά με τον υποβιβασμό του διαιτητή Άρνολντ Χάντερ, του αγώνα Ολυμπιακός-Άντερλεχτ, σημείωσε πως υποβιβάστηκε και ο διαιτητής του πρώτου αγώνα, Ιβάν Μπέμπεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x